Dd kupa sajt Den numera klassiskt stilrena Victoria Beckham har helt vänt ryggen till sin gamla vampiga stil genom att göra sina fylliga silikonbröst mindre. Detta är något jag tänkt prata om i flera månader men det har helt enkelt inte blivit av! Så idag pratar jag om. BH-storlekar anges med två mått: storleken på brösten (kupan) (AA-L) och eftersom en del tillverkare kallar storleken som kommer efter D för DD istället för E. DD och E Kupa? Jag ska ha E kupa men har svårt att hitta någon. Man kan ju returnera om den ej passar, jag har haft E-kupa och då passade inte DD mig.

A-kupa, (2) cm, , , , , , , , E-kupa, (2) cm, , , , , , , Detta är något jag tänkt prata om i flera månader men det har helt enkelt inte blivit av! Så idag pratar jag om. Hej! Undrar bara vad skillnaden är mellan D och DD?

I USA tex går man upp till DDD innan man går över till F, DDD motsvarar E Kupan Enögt europeisk . Vi använder "cookies" för att förbättra upplevelsen på den här sajten. Genom att.

Detta är något jag tänkt prata om i flera månader men det har helt enkelt inte blivit av! Så idag pratar jag om. Heidi Klum Intimates har även DD-kupa i sina modeller som i detta fall är en mellankupa mellan de vanliga D- och E-kuporna. lightpoweronline.com säljer bhar med kupa. A-kupa, (2) cm, , , , , , , , E-kupa, (2) cm, , , , , , ,

Att välja storlek

Dd kupa sajt På andra projekt Commons. På baksidan av ditt måttband hittar du för det mesta måtten i tum. Som sagt… tveka inte att höra av dig till oss dd kupa sajt du vill ha hjälp med att hitta rätt storlek!

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies. Mät omkretsen rätt Vi mäter alltid din omkrets i tum och det beror på att bh-måttet blir mer exakt översatt från engelska storlekar då. Hela familjen Beckham befinner sig vid hennes sida. Jag hade a-kupa innan, typ ingenting, la i cc bakom muskeln, har nu d-kupa, men ser ut dom en stor c kanske:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail